16
Mayıs
2024
Perşembe
ÇOBANLAR - AFYONKARAHİSAR

Otoyol Kaptan'ın takibinde

Ulaştırma Bakanlığı tarafından trafik yoğunluğunun fazla olduğu bölgelerde yapılması planlanan Ankara"dan İzmir"e uzanacak otoyol güzergahı"nın Afyonkarahisar"dan geçmesi konusu, Belediye Meclisinde görüşüldü.


Konuyla ilgili Belediye Meclisi"nin Aralık ayı oturumunda Meclis Üyesi Nemci Hocaoğlu, gündem dışı söz alarak otoyol projesinin Afyonkarahisar"dan geçmesi gerektiğini belirtti ve konuyu Belediye Meclisi'ne sundu.
"Konunun takipçisi olacağız"


Yapılan karşılıklı görüş alışverişlerinin neticesinde Belediye Meclisi, Ankara"dan İzmir"e uzanacak otoyol güzergahının Afyonkarahisar"dan geçmesi konusunun takibinde olacağını ve bu konuda Ulaştırma Bakanlığı"na resmi yazı yazılarak bilgi edinilmesi gerektiğini oy birliği ile kabul etti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Kaptan “Ankara"dan İzmir"e uzanacak otoyol güzergahı"nın Afyonkarahisar"dan geçmesinin takipçisi olacağız. Afyonkarahisar, Türkiye"nin kavşak noktasındadır. Bu konuda Ulaştırma Bakanlığı"ndan bilgi edinmek adına Bakanlığa resmi bir yazı yazacağız ve Milletvekillerimizle temas halinde olacağız” dedi.

zafer gazetesi
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2007 Çarşamba 18:46:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SEFA DEĞİRMEN IP: 78.166.50.xxx Tarih : 31.12.2007 17:03:52

Sayın M.H.P.Belediye Meclis üyesi Necmi bey sizleri tebrik ederim.Milliyetcilik siyasi anlamda değil Hizmette böyle olur.Otoyol önergen için teşekkür ederim.Mecliste kabul edilip oy birliği sağlanmış.AFYONKARAHİSAR İÇİN HAYIRLI OLSUN.Saygılarımla Sefa DEĞİRMEN