15
Haziran
2024
Cumartesi
EĞİTİM

Bilgisayar sevinci

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin 2 ay önce Afyon temasları sırasında, Çobanlar ilçesinde Belediye Başkanı Salih Alaka'ya verdiği bilgisayar sözünü tuttu.

9 adet Bilgisayar VakıfBank Bolvadin Şube Müdürü tarafından yapılan tören ile Çobanlar Atatürk ilköğretimi Okulunda İlçe Kaymakam Vekili Ufuk Seçilmiş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Sezgin'e teslim edildi.

Törene Kaymakam Vekili Seçilmiş, Belediye Başkanı Salih Alaka, Vakıfbank Bolvadin Şube Müdürü, İlçe Daire Müdürleri, Siyasi Parti Başkanları ve Çobanlar halkı katıldı.

Törene katılanlar; Bilgisayarların öğrencilerinin eğitimine büyük katkı sağlayacağını belirterek okulun en büyük eksikliklerinden birisinin giderilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.  

Mehmet Buldan / Kenthaber / Çobanlar
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2005 Pazartesi 15:03:15
Güncelleme :22 Aralık 2005 Perşembe 17:11:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
harun altuntaş IP: 62.244.231.xxx Tarih : 5.09.2006 21:17:24
1987 yılında Çobanlar'dan Afyon'a , ortaokullar arası tenis müsabakası için, temsilen 4-5 arkadaş ile Matematik Öğretmenimiz (Mustafa Bey) refakatiyle gitmiştik.Müsabaka sonrası bizi şeker işe ait şe-koop marketine götürdüler. Çobanlardan Kadir Akçay orada çalışıyordu.O zaman ALO deterjanın 726 kapak getiren okula bilgisayar hediyesi vardı.Bu 4 arkadaş ALO daki kuponları kesip, yerini bantla yapıştırdık.Böylece Çobanlar Orta Okuluna ilk bilgisayarı kazandırmıştık.19 yıl önce böyle idi.Çobanlar ve ülkem için eğitim ve öğretime destek olan herkese minnettarım.Halkımız adına teşekkür ederim.