16
Haziran
2024
Pazar
SİYASET

AK Parti tam kadro

AK Parti 18. İl Danışma Meclisi ve 4. Yerel Yönetimler Şurası Çobanlar'da gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu toplantıda Milletvekilleri; Ahmet Koca, Dr. Mahmut Koçak ve Halil Aydoğan ile AK Parti İl ve İlçe Yönetimleri ve birçok belediye başkanı hazır bulundu.

Toplantının basına açık bölümde konuşan milletvekilleri ve yerel yönetim birimleri başkanları; “Hizmetlerini yeteri kadar tanıtamadıklarını” söylediler. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Kadir Hancıoğlu; milletvekillerinin 3 Kasım 2002’ten bugüne kadar yasama çalışmalarına yoğunlaştıklarını belirterek, önümüzdeki yıl durumun farklı olacağını ve milletvekillerinin teşkilata ve seçim bölgelerine daha fazla zaman ayıracaklarını ifade etti.

Hancıoğlu’dan önce konuşan Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı H. Hüseyin Bayaman ise AK Partili idarelerin yaptıkları hizmetlerin reklamlarını yapamadıklarına dikkat çekti.  

TÜM DÜNYA GÖRDÜ

Şurada konuşan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Koca da Türkiye’ye AK Parti ile gelen güven, huzur ve istikrarın tüm dünya ülkeleri tarafından görüldüğünü söyledi. Koca şöyle konuştu; “AK Parti dünya siyasi literatüründe bir devrimi gerçekleştirdi. Az zamanda çok büyük hizmetler gerçekleştirdik. Ancak, insanlar hizmetleri unutup, yapılanları arkalarına atıverirler. Hizmetlerimizi unutturmayacağız. Her ortamda dile getireceğiz. Biz yolumuzda ilerlerken haksız eleştirenler çıkacak. Onların haksız eleştirilerine rağmen yolumuzdan dönmeyeceğiz. Biz hesabımızı sandıkta vatandaşa vereceğiz. İlk seçimde hizmetlerimizin ödülünü, anamızın ak sütü gibi helal oylarla alacağız.”

ÖNEMLİ OLAN HALKIN GÜVENİN KAZANMAK

Toplantıda söz alan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Aydoğan ise iktidar olmanın önemli olduğu fakat iktidarda kalmanın daha önemli olduğunu belirterek; “En önemli olan ise halkın güvenini kazanabilmek” dedi. 

Aydoğan şöyle devam etti: “AK Parti iktidarı 3 yılda ülkemizde istikrarı sağladı. Kendi günümüzü kurtarmak yerine, halkın yarınını kurtarmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim dönemimizde tarım dışı istihdamda azalma olmadığı gibi yeni istihdam kapıları açıldı. Çiftçimize ve esnafımıza düşük faizlerle, büyük kredi imkanları sunduk. Partimizin başarısında halkımızın güveni ve teşkilatlarımızın özverili çalışmalarının payı büyük."

Mehmet Buldan / Kenthaber / Çobanlar
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2005 Pazartesi 09:25:04
Güncelleme :12 Aralık 2005 Pazartesi 12:06:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?