22
Mayıs
2024
Çarşamba
EVCİLER - AFYONKARAHİSAR

300 kişilik cezaevi

İlimiz Dinar ilçesine 300 kişilik bölge cezaevi yapılıyor. Dinar Dikici köyü üzerine yapılacak olan cezaevinin2009 yılı programına alındı.


Burdur"un her hangi bir ilçesine yapılması planlanan 300 kişilik Ceza ve Tutuk Evi Dinar"ın Dikici Köyü üzerinde bulunan devlet arazisine yapılacağı öğrenildi.


Ekonomi bakımından düşünüldüğünde bir ilin veya ilçenin ekonomisinin düzelmesi veya katkıda bulunması açısından yapılacak olan 300 kişilik Ceza ve Tutuk Evinin Dinar ilçesine yapılacağını söyleyen Dinar belediye Başkanı Mustafa Tarlacı, “Ankara"da ki ziyaretlerimde bir çok hizmet konusuyla ilgili olarak 300 kişilik Cevza ve Tutuk Evi"nin Dinar"a yapılması için görüşmelerde bulundum. Burdur milletvekilleri de bu ekonomi girdisi sağlayacak olan Ceza ve Tutuk Evi"nin Burdur"un her hangi bir ilçesine yapılmasını istiyorlardı. Bu konuda Afyonkarahisar Milletvekillerimizle ve Sayın Bakanımız Prof Dr. Veysel Eroğlu ile de görüştüm. Görüşmelerim sonuç verdi ve bu 300 Kişilik Ceza ve Tutuk Evi ilçemize yapılacak” dedi.

dinar belediyesi
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2007 Perşembe 12:08:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?