5
Mayıs
2024
Pazar
HOCALAR - HOCALAR - AFYONKARAHİSAR

MUSTAFA AKIN

* 40 yaşında, doğma büyüme Hocalarlıyım. İlk ve Ortaokulu Hocalar’da ;liseyi ise Çorlu, İstanbul ve Sandıklı’da okudum. Trakya Üniversitesinden mezun öğretmenim. Ticaret ve siyaset ilgi alanlarım. “Tek sevdam Hocalar’a hizmet .”

* Evliyim 3 çocuğum var. Eşim Elife;Hocalar Sağlık Ocağında 1993’ ten beri hemşire ,büyük oğlum Mehmet Bahadır; Uşak Anadolu Öğretmen Lisesi’nde, kızım Hatice Merve; İlköğretimde, küçük oğlum Alperhan ise 4 yaşında.

* 1990 yılında Hocalar ilçemiz MÇP (Milliyetçi Çalışma Partisi) Kurucu yönetim kurulunda yer aldık.

* 1990 yılında Hocalar İlçemizde bizzat girişimimle başlamış olduğumuz ticari faaliyetlerimiz; Akın İnşaat Malzemeleri Ticareti ve Akın Market halen faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir.

* 1991-1993 yıllarında Şanlıurfa’ da, 1993-1997 yılında Hocalar İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmenliği yaptım.1994-1995 yılında, Isparta 40. Piyade Alayı’nda vatan görevimi ifa ettim.

*28 Şubat 1997 sürecinde siyasetten kaçıp saklanarak, bugün iktidardan beslenenler gibi olmayıp büyüklerimin ve arkadaşlarımın isteğiyle öğretmenlikten istifa edip;1997 -1999 Hocalar ilçemizde Fazilet Partisi İlçe Başkanlığı görevinde bulundum. Dönemimizde teşkilatımızın adayı Belediye Başkanlığını kazandı.

* 2003 Hocalar İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevinde bulundum.

* 2004 / 28 Mart Yerel Seçimlerinde, her zaman minnet duyduğum Hocalar İlçemizdeki; ailem, arkadaşlarım ve büyüklerimizin isteğiyle Hocalar İlçemiz Belediye Başkanlığına Bağımsız aday oldum. Halkımın büyük desteği, ekip çalışması ve şahsıma oluşan teveccühle 444 rey alarak, dönemin siyasi rüzgarından beslenerek 496 rey alan mevcut adayla başa baş bir yarış sürdürdük.

* 2004 yılından itibaren idareci olarak çalıştığım Hocalar İlçemiz Çepni İlköğretim Okulundaki görevimden; MHP teşkilatımızın Hocalar Belediye Başkanı Adaylığı görevlendirmesi ile 1 Aralık 2008 tarihinde yasa gereği ayrıldım.

Milli ve manevi değerlerimize bağlı kalarak; maddi ve manevi birikimim, ticari, idari, girişimcilik karakterim, gençlik dinamiğim ve cesaretimle sevdalısı olduğum, yaşamaktan zevk aldığım İlçemiz halkına, aziz vatanımıza ve büyük milletimize hizmetkarlık için MHP Hocalar Belediye Başkan adayıyım.
 

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar