31
Mayıs
2024
Cuma
İSCEHİSAR - AFYONKARAHİSAR

Turizmde İscehisar'da var

İscehisar’da Termal’de sıcak su çalışmaları aralıksız devam ediyor. İlçe turizmine önemli katkı sağlayacak sıcak su projesi bitim aşamasına geldi.

BİR İLKE İMZA ATILDI
İscehisar Teke Deresinden başlayarak kooperatif evlerinden Çıraklık eğitim Merkezine kadar kazı çalışmalarının bitmesiyle birlikte Sıçak su boru döşeme işlemleri başladı.
Sıcak su çalışmalarının tamamlanması ve Aqua Havuzunun bitmesi ile birlikte İscehisar ilçesinde turizmin daha da gelişeceğini kaydeden Belediye Başkanı Kılınçarslan, “İscehisar da bir ilke imza atarak termal adına önemli bir çalışmayı tamamlamak üzeriyiz. Bu havuz İscehisar ilçemizde yeni sosyal alanlardan biri olacak. Bu sayede İscehisar ilçemizin mermerin yanında turizmde de tanıtım açısından önemli adımlardan biri olacak” dedi.

TURİZM’DE SÖZ SAHİBİ OLACAK
Önümüzdeki günlerde turizm alanında söz sahibi olmaya başlayacak olan İscehisar İlçesinde de Belediye tarafından alt yapı çalışmalarına da ağırlık verildi. Parke yolun, sıcak karışım ve sathi kaplama olarak yapılan yollara nazaran bakım ve onarımının daha ekonomik olduğunu belirten İscehisar Belediye Başkanı Ceylan Kılınçarslan, İscehisar’a Avrupa standartlarında parke yol döşediklerini kaydetti. Parke yol çalışmalarının özellikle alt yapı çalışmalarını tamamlandığı mahallelerde yapıldığına dikkat çeken Başkan Kılınçarslan, “Amacımız belde halkımıza en iyi, en güzel ve kaliteli hizmeti en ekonomik şekilde götürmek. Bu da yapılan çalışmalarda planlama ile oluyor. Planlamayı iyi yaparsanız, kamuda israfın önüne geçmiş olursunuz. İscehisar Belediyesi olarak, beldemizde her nereye hizmet götürdüysek bunu düşünerek yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz” dedi.

“İSCEHİSAR HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK”
Havaların güzel gitmesiyle parke çalışmalarının yüzde 50 si tamamlanan Eskihamam Mahallesi ile yol ve kaldırım çalışmalarının planlamasının yapıldığı Selçuklu Mahallesi nde devam edeceğini ifade eden Başkan Kılınçarslan, “Beton Parke yol çalışmamız aralıksız devam edecek. İlçemizin Bütün altyapı sorunlarını 4,5 yıl gibi kısa bir sürede çözdük. Şimdi altyapısız bir mahalle bir cadde hatta bir ev kalmadı. 45 yıldır çözülemeyen İscehisar ilçemizdeki altyapı sorunu çözüme kavuşturduk. Ardından çalışmalarımız hız kesmeden devam ederek yollarımızı açtık bu yolları beton parke ile kapladık. Hava koşullarının müsait olduğu zamana kadar çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Her şeyin en iyisini hak eden İscehisarlı hemşerilerim için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

odak
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 11:14:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?