19
Mayıs
2024
Pazar
İSCEHİSAR - AFYONKARAHİSAR

Ülkücülerden huzurevi ziyareti

İscehisar Ülkü Ocakları Yönetimi ve üyeleri geçtiğimi günlerde huzurevini ziyaret ederek Türk Gençliği olarak yaşlılara verdikleri önemi gösterdiler. 

Yaşlıların sadece özel günlerde değil diğer normal günlerde de ziyaret edilmesi gerektiğini vurgulayan Ocak Başkanı Osman Arıkoğlu ocak üyeleri huzurevindeki yaşlılarla sohbet etti. İscehisar Ülkü Ocakları Sosyal Etkinlikler Masası Başkanı Gökhan Gürbüz yaptığı açıklamada, bir gün kendilerinin de yaşlanacakları bilincinde olduklarını ve bu bilinç doğrultusunda fırsat buldukça yaşlıları ziyaret ettiklerini aktardı.

BİR GÜN BİZDE YAŞLANACAĞIZ
Gürbüz, “Zaman zaman bu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz ve bu ziyaretlerin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Yaşlılarımıza sahip çıkmanın bütün toplumumuzun üzerine düşen önemli bir görev olduğuna inanıyorum. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki, bir gün biz de onların durumunda olacağız. Bu nedenle, bugün bizler yaşlılarımıza sahip çıktığımız takdir de yarın bir günde, çocuklarımız bizlere sahip çıkacaktır. Bizim toplum olarak üzerimize düşen arada bir de olsa buradaki insanları hatırlamak ve onları ziyaretlerimizle sevindirmektir” dedi.

zafergazetesi
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 11:35:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?