22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Örnek davranış


Sandıklı İlçesi'nde kentin temizliğini yapan Miroğlu şirketinin çalışanları, örnek bir davranış sergiledi. Yunus Emre Mahallesi'ndeki araziye, düzenlenen bir törenle şirket çalışanları tarafından 80 adet karaçam fidanı dikildi. Sandıklı'nın temizliği için gece gündüz çalıştıklarını belirten şirket sorumlusu Kamil Necipoğlu, çevre temizliğine verdikleri önemi ağaç fidesi dikerek perçinlediklerini söyledi. Miroğlu Temizlik şirketinin sahibi Ramazan Avcı, Sandıklı halkının rahat yaşaması için çalıştıklarını kaydederek, "Temizlik her şeyden önce gelir ve bu önceliğin başında da bizler varız. Görevimizi en iyi şekilde yerine getiriyoruz" dedi.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Özpınar ise yaptığı konuşmada, Sandıklı'nın daha temiz ve yaşanabilir bir kent olması için çalıştıklarına dikkat çekerek, bunu gerçekleştirdiklerini vurguladı.
Ağaç dikim töreninde, temizlik şirketindeki çalışmalarından dolayı yılın en çalışkan personeli seçilen Ahmet Yıldız'a, Belediye Başkanı Mustafa Özpınar tarafından altın hediye edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2005 Salı 21:59:19
Güncelleme :24 Ekim 2005 Pazartesi 01:21:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?