22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİNANPAŞA - AFYONKARAHİSAR

Futbol Yaz Okulu açıldı

Futbol yaz okulu yapılan açılış töreni ile başladı. Açılış törenine Sinapaşa Belediye Başkanı Nuri Köse, darie müdürleri Afyon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, öğrenci velileri ve Sinanpaşalı sporseverler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Başkan Küçüksağırcı, Sinanpaşasporun Afyonkarahisar spor tarihinde çok başarılı bir geçmişi olduğunu, açılan bu futbol yaz okulu ile altyapısını yetiştirip güçlendirecek ve daha iyi başarılara imza atacağına inandığını söyleyerek, kapalı halı sahayı ilçeye kazandıran Sinanpaşa Kaymakamı Rıza Gençoğlu'na teşekkür etti.

Belediye başkanı Köse ise; Sinanpaşasporun bu sezondaki başarısında emeği geçenleri kutlayarak, Sinanpaşa Belediye Spor'a maddi ve manevi katkılarının daima süreceğini söyledi.

Futbol yaz okulu Antrenör Ali Galip Yüksel yönetiminde haftada üç gün 17.30-19.00 saatleri arasında Sinanpaşa Kaymakamlığı Atatürk Spor Tesisleri Kapalı Halı Sahasında sürdürüleceği bildirildi. Futbol yaz okulunda toplam 40 sporcunun kayıt yaptırdığı ve taleplerin halen devam ettiği öğrenildi. Sinanpaşa'da bir ilk olan Futbol yaz okuluna önümüzdeki yıllarda daha fazla katılımın olacağı tahmin ediliyor.

Sinanpaşa'lı futbolseverler bu okulun açılmasından dolayı Sinanpaşa Spor Başkanı ve yöneticilerine ayrı ayrı teşekkür ederek, çocuklarımız başı boş gezeceğine hem futbol öğrenecek hem de bedensel ve ruhsal gelişimini tamamlayacak diyerek bu tür çalışmaların aynı zamanda ilçenin gelişimine de katkıda bulunacağını söylediler. Her zaman bu tür sosyal ve kültürel faaliyetlerin düzenlenmesini istediler.

Oman Almacık - Kenthaber / Sinanpaşa
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2005 Cuma 10:56:00
Güncelleme :11 Temmuz 2005 Pazartesi 16:24:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?