18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİNANPAŞA - AFYONKARAHİSAR

Köyler denetlendi

Sinanpaşa Kaymakamlığınca ilçeye bağlı 23 Köy Muhtarlığı ziyaret edilerek denetlemelerde bulunuldu. Sinanpaşa Kaymakamı Rıza Gençoğlu ile İlçe daire müdürlerinin katıldığı denetlemeler tamamlandı.

5 grup olarak yapılan ziyaret ve denetlemelerde günde 4-5 köy ziyaret edildi. Ziyaret esnasında Köy Muhtarlıklarına ait Karar defterleri, Gelir-Gider Defterleri, Tahsilat Makbuzları ile evlenme defterleri ilgi birim müdürlerince denetlendi.

Eksik görülen hususların tekrarlanmaması içi köy muhtarları uyarıldı. Ziyaret esnasında Köylerin alt yapı ihtiyaçları ile okul, cami ve muhtarlık hizmet binalarının ihtiyaçları yerinde görülerek çözüm bulunması için çalışmalar başlatıldı. Vatandaşlar ile de görüşen Kaymakam Gençoğlu ihtiyaçları ve istekleri olup olmadığını sorarak bir süre sohbet etti. Vatandaşlar Kaymakam beyin ve daire müdürlerinin köylerini ziyaretinden oldukça memnun olduklarını belirterek sorunları yerinde gördüler, en kısa zaman da da çözüme kavuşacağından eminiz diyerek teşekkür ettiler.

Osman Almacık - Kenthaber / Sinanpaşa
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2005 Perşembe 14:47:36
Güncelleme :12 Temmuz 2005 Salı 12:33:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?