18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİNANPAŞA - AFYONKARAHİSAR

Tınaztepe Kütüphanesi açıldı

Sinanpaşa İlçesine bağlı Tınaztepe Belediyesi tarafından yaptırılan Belediye Halk Kütüphanesi törenle açıldı.

Açılış törenine Sinanpaşa Kaymakamı Rıza Gençoğlu, İlçe Daire Amirleri, Belediye Başkanları, Köy Muhtarları ile Tınaztepeliler katıldı.

Açılışta konuşan Tınaztepe Belediye Başkanı Ahmet Selvi, "Kasabamızda bu konuda büyük bir eksik hissediyorduk. Bunun üzerine Halk Kütüphanesini kurmaya karar verdik" dedi.

Kütüphanedeki kitapların çoğunluğunun İl Kültür Müdürlüğü'nce temin edildiğini kaydeden Selvi, "Kalan kısmını ise belediyemiz önderliğinde hayırsever vatandaşlarımız sağlamıştır. Kütüphanede sadece ansiklopedi ve kaynak kitaplardan faydalanma değil, evlerinde gerekli çalışma ortamı olmayan öğrencilerimiz derslerini yapabilecekler" diye konuştu.

Sinanpaşa Kaymakamı Rıza Gençoğlu ise Tınaztepe Belediyesi'nin bu çalışmasından dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, "En iyi yatırım geleceğimize yapılan yatırımdır. Bu kütüphaneden geleceğin kaymakamları, hakimleri, bürokratları yetişecektir" dedi.

Açılıştan sonra Kütüphanenin gezilmesi esnasında Sinanpaşa Kaymakamı, Cumhuriyet Başsavcısı ve İlçe Jandarma Komutanı aldığı kitapları kütüphaneye hediye ettiler.

Osman Almacık - Kenthaber / Sinanpaşa
Yayın Tarihi : 23 Mart 2005 Çarşamba 09:58:06
Güncelleme :8 Haziran 2005 Çarşamba 10:48:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?