22
Mayıs
2024
Çarşamba
SULTANDAĞI - AFYONKARAHİSAR

Sigara hırsızları

Afyonkarahisar’ın Sultandağı İlçesinde bir market geçe geç saatlerde soyuldu.

Alınan bilgiye göre, Veli Kurt'a ait Zafer Caddesi'ndeki markete giren kişi yada kişiler, 6 bin YTL tutarında değişik markalarda sigaraları çalarak kayıplara karıştı.

Gece geç saatlerde marketin dışarısında bulunan elektrik anahtarından elektriği kesen hırsızlar, daha sonra kepenklerdeki anahtarları kırarak içeri girdikleri ve sadece sigara çaldıkları öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

zafer gazetesi
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2007 Çarşamba 18:05:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mustafa Çolak IP: 88.241.206.xxx Tarih : 6.12.2007 15:47:24

Sultandagında meydana gelen bu hırsızlık olayı ilk degil, sanırım son da olmayacak.Geçen yıllarda, aynı sekilde,buna Karapınar Kasabası da dahil, bir sürü hırsızlık olayı yasandı ve yine aynı sekilde sadece sigara çalındı.bu olaylar hala daha faili mechul durumda.. 6500 nüfüslu kücük bir ilcede,- ki neredeyse herkes birbirini tanıyor,olayların aydınlatılamaması ve bu çetenin çökertilememesi gercekten düşündürücü. Sultandagında ve çevre Kasaba ve köylerde hala daha tekerrür eden bu olayların aydınlatılması,daha fazla emniyet tedbirlerinin alınması ve bu faili mechul olayların açıga cıkarılması, sanırım vatandaşlarımızı bir nebzede olsa rahatlatacaktır. Gereki istihbaratın bir an önce yapılması, Emniyet ve asayiş kuvvetlerine yardımcı olunması,Kolluk kuvvetlerininde sürekli devam eden bu hırsızlık olaylarını cözerek,çeteleşmenin önüne gecmesi artık kaçınılmaz olmustur.. Lütfen hep beraber biraz daha fazla duyarlı olalım Halk olarak bildiği bişey olan varsa gerekli yerlere bilgi aktarımını yapsın. Esnafımıza geçmiş olsun dileklerimle..