18
Mayıs
2024
Cumartesi
SULTANDAĞI - AFYONKARAHİSAR

Tevfik Gencer güven tazeledi

MHP Sultandağı İlçe Kongresi'nde tek aday olarak katılan Tevfik Gencer, yeniden başkanlığa seçildi.

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Zeki Ertürk, Sultandağı Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede yaptığı konuşmada, Türkiye'nin kaptanını kaybetmiş gemi gibi sağa sola çarparak gittiğini savundu.

Devletin kurumlarının birbirleriyle çatışır hale geldiğini iddia eden Ertürk, şöyle konuştu:

"Ülkedeki kötü yönetim vatandaşın gerçek gündemini oluşturan ekonomik sıkıntıları gün yüzüne çıkarmıştır. Devletimizi yönetme sorumluluğunu üstlenmiş olanların problemlerimize ilgi göstermeleri gerekmektedir. Sultandağı ilçemizde tarımsal faaliyetlerin yoğun olarak yapıldığı bir yöredir. Maalesef kiraz üreticilerini her yıl neler çektiklerini biz de ibretle izliyoruz. Ürettiğiniz ürünler maalesef değerini bulmuyor. Bu sadece Sultandağı'nda değil ülkemizin her yöresinde işçi, memur, çiftçi ve emekli bu kötü yönetimin sonucunda oluşan kötü ekonomik tabloda elbette kendine düşen payı alıyor. Hepinizin borcu olduğunu biliyorum."

Tek liste halinde yapılan seçimde yeni yönetimde Ceylan Çetin, Ali İhsan Sekkin, Nevzat Ata, Halis Gencer, Mustafa Zeybek, Aykut Okumuş, Mehmet Avşar, Yasin Tarhan, Ekrem Çevik, İbrahim Sezer, Ceylan Keskin, Tacettin Damlarkaya, Murat Karadeniz ve Rafet Hancı yer aldı.


 

AA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2012 Pazar 21:29:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?