20
Mayıs
2024
Pazertesi
SULTANDAĞI - AFYONKARAHİSAR

Yakasenek Belediye Başkanı Korkman ANAP'tan aday

Afyon'un Sultandağı İlçesi'ne bağlı Yakasenek Belde Belediye Başkanı Necati Korkman, Anavatan Partisi'nden (ANAP) yeniden belediye başkan adayı oldu.

7 Nisan 2003 tarihinde partisi DSP'den istifa ederek bağımsız kalan Yakasenek Belediye Başkanı Necati Korkman, yeni dönem belediye başkanlığı için ANAP'tan adaylığını açıkladı.
Bugüne kadar hep kendisinin ağladığını, ancak vatandaşları hiç ağlatmadığını söyleyen Yakasenek Belediye Başkanı Necati Korkman, "Deprem zamanında beni dövenler, şimdi benim yanımda ve bana destek veriyorlar" dedi.

Seçilmesi halinde yeni dönemde kasabayı yine yatırıma doyuracağını ifade eden Korkman, "Parası olmayan belediye diye bir şey yoktur. Kaynaklar iyi değerlendirilirse para sıkıntısı olmaz. Biz bırakın mahalleleri, meyve bahçelerinin yoluna bile asfalt döktürdük. Yap-işlet-devret modeli ile kasabaya meyve suyu entegre tesisleri kurma çalışmalarımız da devam ediyor" diye konuştu.

3 Şubat 2002 tarihinde Sultandağı İlçesi'nde meydana gelen deprem felaketinin ardından, bölgeyi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i 'kasabaya getiremediği' gerekçesiyle vatandaşlardan dayak yiyen ve Afyon'a kaçmak zorunda kalan Yakasenek Belediye Başkanı Necati Korkman, bir süre kasabaya sokulmamış ve dönemin Afyon Valisi Ahmut Özyurt'la beraber yoğun güvenlik önlemleri altında kasabaya girebilmişti.

AFYON - İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2004 Çarşamba 03:26:13
Güncelleme :9 Haziran 2006 Cuma 16:06:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Suat ALTINTAŞ IP: 88.250.226.xxx Tarih : 22.05.2008 16:04:43

"Allah utandırmasın."