2
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Adnan Menderes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

Tarihçe

Fen Bilimleri Enstitüsü 3837 Sayılı Kanunla Adnan Menderes Üniversitesinin kurulması ile birlikte kurulması öngörülmüştür. Ancak 1994-1995 eğitim-öğretim yılında faaliyete başlamıştır. Enstitümüzde Bahçe Bitkileri, Bitki Koruma, Biyoloji, Fizik, Kimya, Matematik, Tarla Bitkileri, Tarım Ekonomisi, Tarım Makinaları, Tarımsal Yapılar ve Sulama, Toprak, Zootekni Anabilim Dalı ile Ortaöğretim Alan Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı ve 7 Anabilim Dalında da Doktora Programı olmak üzere toplam 20 Programda eğitim-öğretim verilmektedir. Ayrıca 15.09.2008 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul Toplantısında İlköğretim Anabilim Dalı Fen Bilgisi Öğretmenliği Tezli Yüksek Lisans Programının açılması uygun görülmüştür. Enstitü Müdürlüğü Rektörlük merkez binasında faaliyetini sürdürmektedir. Enstitümüzün idari kadrosunda Müdür, iki Müdür Yardımcısı, Enstitü Sekreteri, üç memur ile 23 Araştırma Görevlisi bulunmaktadır.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Adnan Menderes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
Adres2 :Kepez/Aydın
Posta Kodu :09010
Telefon :0.256. 218 20 41
Faks :0.256. 215 26 03
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.