2
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Adnan Menderes Üniversitesi Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Kuruluş :

Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu,Yükseköğretim Kurulu ve Sağlık Bakanlığı arasında 1992 yılında imzalanan protokol ile kurulmuştur.

1993-1994 Eğtim-Öğretim yılında 30 kız öğrenci ile ön lisans eğitimine başlayan Meslek Yüksekokulumuz ilk mezunlarını ebelik programından "sağlık teknikeri" olarak vermiştir.

Ebelik programının Sağlık Yüksekokullarının lisans düzeyine çıkarılmasın dan sonra Meslek Yüksekokulumuzda eğitim -öğretim 1997-1998 eğitim - öğretim yılında "Tıbbi Laboratuvar Önlisans Programı"nın açılmasıyla sürdürülmüştür. Meslek Yüksekokulumuzda 2000-2001 Eğitim-Öğretim yılında “Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Önlisans Programı" 2006-2007 Eğitim-Öğretim yılında da "Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği Önlisans Programı" ve "Çevre Önlisans Programı" açılmıştır.ksekokulumuzda halen 2 yıllık (4 yarıyıllık) "Tıbbi Laboratuvar Önlisans Programı", “Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Önlisans Programı", "Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği Önlisans Programı" ve "Çevre Önlisans Programı" eğitimleri sürdürülmektedir.

 

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Gençlik Caddesi
Adres2 :Aydın
Posta Kodu :09100
Telefon :+90 - (256) - 214 8041
Faks :
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.