20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

11 aydır haber yok

HALİL YAĞCI’DAN 11 AYDIR HABER ALINAMIYOR

Aydın’da 19 Ocak günü işe gitmek için evden ayrılan ve bir dahageri dönmeyen 42 yaşındaki Halil Yağcı’dan yaklaşık 11 aydır haber alınamadı. Yağcıyı aramadık yer bırakmayan yakınları halen ümitlerini kaybetmediklerini, ancak psikiyatri hastası olan Halil Yağcı’nın hayatından endişe ettiklerini söylediler.

12 yıllık eşini bulmak için çalmadık kapı bırakmadığını ve özellikle şu kış gününde ne yiyip içtiğini ve nasıl yaşadığını çok merak ettiklerini belirten Derya Yağcı, eşinin evden ayrıldığı günden bu yana bankadaki hesabından da hiç para çekmediğini söyledi.

Elindeki eşine ait fotoğrafla, herkesten yardım isteyen Derya Yağcı “Eşim psikolojik rahatsızlığı nedeniyle sürekli ilaç kullanıyordu. Bir çok defa da yatarak tedavi gördü. 19 Ocak günü memur olarak çalıştığı SGK Aydın İl Müdürlüğü’ne işe gitti. Öğlen de yemeğe geldi. Yemekten sonra evden ayrıldı. İşe gitmemiş. Akşam eve gelmedi. Daha önce de böyle bırakıp gitmişti. Çocuklarına çok düşkündü. 19 Kasım günü tam 11 ay olacak. Nerde kaldı çok merak ediyoruz. Ümidimi yitirme istemiyorum ama, çok endişeliyiz. Mayıs ayında Alanya'da görülmüş diye bir şey duyduk. Gittik sorup soruşturduk ama bir netice alamadık” dedi.

Aile özel bir televizyon kanalındaki programa katılıp 11 aydır kayıp olan babalarını bulabilmek için İstanbul’a gitti.

HALİL YAĞCI’DAN 11 AYDIR HABER ALINAMIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2009 Pazartesi 13:47:02
Güncelleme :16 Kasım 2009 Pazartesi 16:24:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?