31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

15 bin kişilik lokma döktürdü

KELEŞOĞLU, 15 BİN KİŞİLİK LOKMA DÖKTÜRDÜ

Bekir-Sacide Keleşoğlu Eğitim ve Yardım Vakfı (BEKSVA) Aydın Şubesi, Manisalı hayırsever işadamı Hakkı Celal Keleşoğlu’nun vefat eden babası ve kız kardeşleri için Aydın’ın 4 ayrı noktasında gün boyunca lokma döktürdü. Aydın’ın çeşitli noktalarında dökülen lokmalardan yaklaşık 15 bin Aydınlı yiyerek, Hakkı Celal Keleşoğlu’nun vefat eden aile fertleri için Fatiha okudu.

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Aydın’ın varoş mahallelerinden biri olan Osman Yozgatlı Mahallesi’ne giderek, Keleşoğlu’nun döktürdüğü lokmadan yedi. Vali Coş, Osman Yozgatlı Mahallesi’nde, çocukların büyük ilgisi ile karşılaşırken, çocuklara kendi elleriyle lokma yedirirken, çocuklara çok çalışmaları yönünde nasihatte bulundu.

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş yaptığı açıklamada, “Bugün, değerli hayırsever işadamımız Hakkı Celal Keleşoğlu’nun babası Bekir Keleşoğlu’nun ölüm yıl dönümü. Kendisi de bugün nedeniyle Bekir-Sacide Keleşoğlu Vakfı(BEKSVA)’nın aracılığıyla Aydın’ın 4 ayrı noktasında lokma dağıttı. Hayırsever işadamımızın geçmişlerine rahmet, kendisine sağlık ve afiyet diliyoruz. Kendisine, bugüne kadar Aydın’a yaptığı desteklerde ötürü teşekkür ediyoruz. BEKSVA’nın Aydın’a açtığı şubeden dolayı verdiği değeri görüyoruz” diye konuştu.

KELEŞOĞLU, 15 BİN KİŞİLİK LOKMA DÖKTÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2010 Pazartesi 17:16:05
Güncelleme :27 Aralık 2010 Pazartesi 18:50:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?