30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

15 yaşındaki kızı kayıplara karıştı

Kuşadası’nda yaşayan Ali Siber, bir ay önce akşam saatlerinde evinden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 15 yaşındaki kızının bulunmasını istiyor.


Kuşadası Ege Mahallesi Begonya sokakta ikamet eden Ali Siber, bir ay önce akşam saatlerinde evden çıktıktan sonra bir daha geri dönmeyen 15 yaşındaki kızı Sevda Sibel’i arıyor. Baba Ali Siber, lise öğrencisi kızı Sevda’nın hayatından endişe ettiğini, gören veya bilenlerin insanlık namına kendisine veya yetkili makamlara haber vermesini istiyor.


İşsiz ve hasta olan, psikolojik tedavi gören baba Ali Siber, eşinden ayrıldığını, eşinin ve kızının Nazilli’ye taşındığını, 29 Kasım günü kızı Sevda’nın akşam saatlerinde evden çıktığını ve bir daha geri dönmediğini kendisine bildirildiklerini, Kuşadası polisine ve Cumhuriyet Savcılığına kızının bulunmasına yardımcı olunması için dilekçe verdiğini söyledi.

Baba Ali Siber, henüz çok küçük yaştaki kızı Sevda’nın, geçtiğimiz günlerde www.tr.net.log.com internet adresinde bir yazışma yaptığının belirlendiğini söyleyerek, kızının o gün kullandığı bilgisayarın IP numarasının tespit edilmesini istediğini kaydetti. Ali Siber, yaşadığı acıların bunlarla sınırlı olmadığını, 29 yaşındaki oğlu Ferhat Siber’in de geçtiğimiz Haziran ayında intihar ettiğini, henüz bu acıyı atlatamadan şimdi de kızının kaybolduğunu belirterek, kızının bulunması için kendisine yardımcı olmak isteyenlerin 0538 367 09 05 ve 0543 891 67 47 numaralı telefonla bilgi vermelerini istedi.

İha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 14:44:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?