30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

16 yaşında katil oldu

Aydın'ın Germencik ilçesinde abisiyle tartışan kişiye av tüfeği ile ateş ederek öldüren 16 yaşındaki çocuk, tutuklanarak cezaevine konuldu. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. 

Olay, Germencik'e bağlı Turanlar Köyü'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; bu köyde ikamet eden S.K. (16) köy kahvehanesi içerisinde abisi S.K. (25) ile Ali Tezcan (38) isimli kişinin tartıştıklarını gördü. Abisine kötü davranılmasını hazmedemeyen S.K. evlerinden alıp geldiği av tüfeği ile Tezcan'a kahvehanenin ortasında 2 el ateş etti. Ali Tezcan olay yerinde hayatını kaybetti. Tezcan'ın cesedi otopsisinin yapılması için morga kaldırıldı. Cinayet silahı ve olay yerinde bulunan 2 adet boş kovan muhafaza altına alındı. 

Olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan S.K., ifadesinin alınmasının ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak, Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2008 Cuma 18:38:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?