30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

1700 AKP'li sandık başına gitti

AK Parti, Kütahya il ve ilçe belediyelerinin 'mevcut başkanları' için temayül yoklaması yaptı.

Belediye Kültür Sarayı'ndaki temayül yoklamasına yaklaşık bin 700 partili katıldı. Kütahya belediye başkanı ve ilçe belediye başkanları için ayrı ayrı olan yoklama pusulasında, "Belediye başkanının çalışmalarını nasıl buluyorsunuz?", "Belediye başkanı hakkında genel olarak nasıl bir kanaate sahipsiniz?", "Belediye başkanının halkla ilişkilerini nasıl buluyorsunuz?", "İl belediye başkanının teşkilatla ilişkilerini nasıl buluyorsunuz?" şeklinde sorular yöneltildi.

Temayül yoklamasına katılan AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Danış, teşkilatın düşüncelerinin kendileri için önemli olduğunu belirterek, "Parti üyelerinin düşüncelerine olabildiğince yer vermeye çalışıyoruz. Yapılan değerlendirmenin ardından mevcut belediye başkanlarıyla yola devam edip etmeyeceğimizi belirleyeceğiz" diye konuştu.

AK Parti Kütahya İl Başkan Vekili İsmail Dayıoğlu ise, seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade ederek, yapılan bütün çalışmaların amacının AK Parti'yi açık ara birinci parti yapmak olduğunu kaydetti. Dayıoğlu, "Bizim tüm belediye başkanlarımz çok iyi. Şimdi iyinin iyisini arıyoruz" şeklinde konuştu.

Yaklaşık bin 700 kişinin katıldığı temayül yoklamasında, AK Parti İl Yönetim Kurulu, merkez ilçe yönetimi kadın kolları, gençlik kolları, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri, soruların karşısında yer alan üç şıktan tercihte bulunarak temayül yoklamasına katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2008 Pazar 15:37:34
Güncelleme :14 Aralık 2008 Pazar 15:41:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?