29
Mayıs
2024
Çarşamba
AYDIN

175 ailenin evine et girdi

Kimse Yok mu Derneği, Kurban Bayramı'nda Aydın'da kurban kesemeyen 175 aileye bayram sevinci yaşattı.

Kurban Bayramı öncesi tespit edilen ailelerin evlerine gönüllüler aracılığıyla Kurban eti dağıtıldı. Kimse Yok mu Aydın gönüllüleri,

tarafından Aydın merkez ve köylerinde yapılan Kurban eti yardımında duygu dolu anlar yaşandı. Kapılarının çalınmasından memnun olan aileler, gönüllülerce çay ikram ederek hatırlandıkları için çok mutu olduklarını dile getirdi.

Aydın'da tespit edilen ailelere derneğin gönüllüleri tarafından bizzat adreslerine gidilerek etlerin verildiğini belirten Kimse Yok mu Aydın Temsilcisi Şenol Tayfun, yardımda bulunanlara teşekkür etti. Aydın merkezde 8 ekiple bizzat ihtiyaç sahiplerinin adreslerine gidilerek yardımların ulaştırıldığını söyledi. Dernek gönüllülerinin yaşadıkları duygusal ortamda etkilendiklerini söylediklerini beyan eden Tayfun, yardımların bizzat ihtiyaç sahiplerine usulüne uygun olarak yerine ulaştırılmasına özen gösterdiklerini belirtti.

Kimse Yok mu Aydın gönüllüsü olarak yardımların ulaştırılmasında yardımcı olan Büşra Karademir de, çok ilginç manzaralarla karşılaştıklarını söyledi. Derneğe yapılan yardımları bizzat yerine ulaştırdıkları için gönül rahatlılığıyla bu işi yaptığını belirten Büşra Karademir, "Gittiğimiz yerlerde insanları ve durumlarını gördük. Bizi görünce çok mutlu oldular. Özellikle yetimlerine bakan dede ve torunları bizi çok duygulandırdı. İnsanları mutlu etmek ve mutlu görmek çok güzel" dedi.  

iha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2012 Pazar 17:09:42
Güncelleme :28 Ekim 2012 Pazar 17:18:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?