20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

2 bin paket kaçak sigara yakalandı

Aydın’da polisin düzenlediği operasyonda otobüsle getirilen ve başka bir araca nakledilmek üzere olan 2 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre; Aydın Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, yürüttükleri istihbari çalışmalar sonucunda Bodrum’dan şehirlerarası bir otobüs firması aracılığıyla Aydın’a kaçak sigara sevki yapılacağını tespit etti. Bodrum’dan yola çıkan otobüsü takibe alan Aydın Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, otobüs şoförünün Gümrük Kaçağı sigaraları Çine ilçesinde ikamet eden Ö.M.(43) ve A.A.(46) isimli şahıslara teslim edeceği bilgisine ulaştı. Çine’de kaçak sigaraları karşılayacak olan 2 şüphelinin içinde bulunduğu araç Çine şehir merkezinde durduruldu.

Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şüpheli araçta yapılan aramada 200 karton içerisinde 2 bin paket Gümrük Kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak Ö.M. ve A.A. isimli şüpheliler hakkında 5607 SKM suçundan yasal işlem yapıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2011 Salı 23:40:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?