30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

20 metre sürüklendi

Aydın-Denizli karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı. Kaza sonrası Aydın-Denizli karayolu bir süre trafiğe kapanırken, kaza yapan sürücülerden biri olayı haber yapmak isteyen gazetecilere ve olay yerinde görev yapan güvenlik güçlerine tepki gösterdi.


Kaza saat 11.45 sıralarında Sultanhisar ilçesine bağlı Atça Beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Aydın’dan Nazilli istikametine gitmekte olan Kemal Yasan (43) yönetimindeki 09 S 6210 plakalı kamyonet E-87 karayoluna aniden çıkan Kaya Altay (54) yönetimindeki 09 RL 016 plakalı traktöre çarptı. Çarpmanın etkisiyle traktör sürücüsü direksiyondan fırlayarak yaklaşık 15-20 metre yerde sürüklendi. Başından ve vücudunun değişik yerlerinden yaralanan traktör sürücüsü Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Traktör sürücüsü Kaya Altay’ın durumunun ciddi olduğu bildirildi.


Bu arada olay yerine gelerek görgü şahitlerinden kazanın oluşu hakkında bilgi toplamak isteyen görevli jandarma ekiplerine kaza yapan sürücü Kemal Yasan ve yakınları “Biz anlatıyoruz. Niye başkasına soruyorsun” diyerek tepki gösterdi. Arbedenin yaşandığı kaza yerinde güvenlik güçleri ortamı yatıştırmakta güçlük çekti. Olayların ardından sürücü Kemal Yasan ifadesinin alınması için karakola götürüldü.
Nazilli Devlet Hastanesi’nde ilk müdahalesi yapılan traktör sürücüsü Kaya Altay durumu ağır olduğu için İzmir’e sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 12:43:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?