31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

3 bin 730 kök kenevir ele geçirildi

AYDIN’DA YASA DIŞI EKİM OPERASYONU; 2 TUTUKLAMA

Aydın’ın İncirliova ve germencik ilçelerinde jandarmanın düzenlediği operasyonlarda 3 bin 730 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan şüphelilerden 2’si tutuklanarak cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre; İncirliova’ya bağlı Akçeşme köyünde ikamet eden V.Y. ve oğlu C.Y’in yasadışı ekim yaptığı yönünde alınan bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, baba ve oğlunun birlikte yaşadığı eve operasyon düzenledi. Ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda gizli bölümlere dikili vaziyette 3 bin 576 kök kenevir bitkisi ile 70 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan baba ve oğlu, ifadelerinin alınmasının ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Aydın Kapalı Cezaevine konuldular. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Germencik’in Hıdırbeyli beldesinde ikamet eden K.D’nin evinde yasa dışı ekim yaptığı yönünde alınan bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, yaptıkları aramada 154 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan K.D’nin eşi N.D., ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılırken; firarda olan K.D’nin bulunması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2010 Pazartesi 12:19:02
Güncelleme :26 Nisan 2010 Pazartesi 12:33:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?