20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

3 kişiyi öldüren eski damat tutuklandı

3 KİŞİYİ ÖLDÜREN ESKİ DAMAT TUTUKLANDI

Aydın’ın Çine ilçesinde 3 kişiyi öldüren zanlı Erkan Ç. tutuklanarak cezaevine konuldu.

Eski eşiyle aralarında devam eden velayet davasında 4 yaşındaki oğlu Kenan’ın velayetini kaybeden Erkan Ç., gözaltına alınmıştı. Adliye çıkışında Eski eşi, kayınvalidesi ve kayınpederini pompalı tüfekle öldürdükten sonra Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan Erkan Ç., elleri kelepçeli halde üzerinde polis yeleği ile Çine Adliyesine sevk edildi.

Çıkarıldığı adli makamlarca sorgulanan Erkan Ç., 3 kişinin katili olduğunu sonradan öğrendi kaydedilmişti. İfadesinde bir kişiyi öldürdüğünü belirttiği öğrenilen zanlı Erkan Ç. “Kayınpederimi öldürdüm, başka bir şey hatırlamıyorum” dediği kayınpederi ile birlikte, çocuğunun annesini ve kayınvalidesini öldürdüğü hatırlatılınca “Pişmanım” dediği öğrenildi.

Cinayet zanlısı Erkan Ç., sorgulandığı adli makamlarca tutuklanarak Çine Kapalı Cezaevi’ne konuldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ARKAYA RESİMLER KALDI

Bu arada Erkan Ç’nin pompalı tüfekle vurarak öldürdüğü eski eşi Aysun Uslu (25) ile kayınpederi Refik Uslu (55) kayınvalidesi Aysel Uslu’nun (50) cesetlerinin otopsi için gönderildikleri İzmir Adli Tıp Kurumu’ndan bugün yaşadıkları Çatak köyüne getirilerek toprağa verilecekleri kaydedildi.

3 kişinin hayatını kaybettiği olayın ardından Çatak köyünde ve Uslu ailesinde büyük bir üzüntü oluşurken; yaşananların ardından geriye Erkan Ç. ve Aysun Uslu çiftinin düğün töreninde çekilmiş olan mutluluk fotoğrafları kaldı.

OLAYIN GEÇMİŞİ-

Çine’ye bağlı Çatak köyünde ikamet eden Refik Uslu eşi Aysel Uslu ve kızı Aysun Uslu; Aysun Uslu’nun boşanmasının ardından eşi Erkan Ç’nin yanında kalan oğulları Kenan’ın velayet davası için Çine Adliyesi’ne gelmişti. Velayet davasını kaybeden eski damat, adliyenin 50 metre ilerisinde arabalarına binmeye çalışan eski kayınbabası, kayınvalidesi ve eşini pompalı tüfekle vurarak öldürmüştü.

3 KİŞİYİ ÖLDÜREN ESKİ DAMAT TUTUKLANDI
3 KİŞİYİ ÖLDÜREN ESKİ DAMAT TUTUKLANDI
3 KİŞİYİ ÖLDÜREN ESKİ DAMAT TUTUKLANDI
3 KİŞİYİ ÖLDÜREN ESKİ DAMAT TUTUKLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2010 Çarşamba 10:08:04
Güncelleme :7 Nisan 2010 Çarşamba 10:12:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?