19
Mayıs
2024
Pazar
AYDIN

Acente temsilcilerine yemek

Kuşadası'nda bu yıl hizmete giren ve ilk yılında büyük başarı elde eden 5 yıldızlı Sea Light Resort Hotel tarafından, yabancı ve yerli acente temsilcilerine ilk yıllarında gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür plaketi verildi. 

Sea Light Resort Hotel Genel Müdür Turhan Kesim'in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik, kokteyl ile başladı. Avrupa'nın ve Türkiye'nin önde gelen 20 seyahat acentesinin sahipleri, yöneticileri ve temsilcilerinden oluşan 60 kişinin katıldığı etkinlikte daha sonra ödül töreni yapıldı ve Sea Light Resort Hotel'in Genel Müdürü Turhan Kesim tarafından başarılı acenteciler teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi. Sea Light Resort Hotel tarafından daha sonra acenteciler onuruna akşam yemeği verildi. 

Kuşadası Sea Light Resort Hotel Genel Müdürü Turhan Kesim, ilk yıllarında başarılı bir turizm sezonunu geride bıraktıklarını belirterek, çalıştıkları acentelerin gösterdiklerini ilgiye teşekkür etti. Sea Light Resort Hotel'in Ege Bölgesi'nde turizme önemli katkı yapacağını belirten Genel Müdür Kesim, “İlk yılımızda iyi bir sezon geçirdik. Farklı bir turistik tesis olarak yola çıktık. Turizmde hedeflerimiz çok büyük. Yeni ve farklı konseptlerimiz ile acentelerden büyük ilgi gördük. Önümüzdeki sezon için de iddiamız büyük. Otelimize yeni ilavelerimiz de olacak. Özellikle toplantı salonlarımız ile özel odalarımız önümüzdeki sezondan itibaren faaliyete geçecek. 2008 yılında 2 büyük ve 6 küçük toplantı salonunu hizmete sokup, kongre turizmine de hizmet vermeye başlayacağız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2007 Çarşamba 12:38:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?