19
Mayıs
2024
Pazar
AYDIN

Adakule Otel yenilendi

1990 yılında hizmete giren ve sahibi Kasım Yaman'ın erken vefatının ardından uzun bir süre Öger Tur'a kiralanan Kuşadası'ndaki 5 yıldızlı ve 700 yataklı Adakule Otel baştan sona yenilendi. Bu arada, Amerika'daki eğitimini tamamlayıp Türkiye'ye dönen Kasım Yaman'ın oğlu Şefik Yaman da babasının bıraktığı turizm bayrağını aynı yerden devraldı. 

Kuşadası'ndaki 5 yıldızlı Adakule Otel'inin sahibi Yaman Otelcilik Anonim Şirketi'nin sahibi Şefik Yaman, babasının bıraktığı yerden turizme hizmete devam ettiğini belirterek, Adakule Otel'i kiracıdan yeniden devraldıktan sonra tesiste büyük çaplı yatırımlar yaparak, baştan sona yenilediklerini söyledi. Düzenlediği fasıl heyetli iftar yemeği ile yaptıkları yenilikleri ve yatırımları basın mensuplarına anlatan Şefik Yaman, Adakule Otel'in bundan böyle kış sezonunda da açık olacağını ve yılın 12 ayında kesintisiz hizmet vereceğini söyledi. 

Otelin tüm odaları ile arıtma tesisi, güneş enerjileri, mutfak baştan sona yenilendiğini, balo salonunun restore edilip genişletildiğini anlatan Adakule Otel'in sahibi Şefik Yaman, "Adakule Otel, tamamen yenilenmiş çağdaş çizgiler kazandırılmış odalarıyla, toplantı, kongre, seminer ve balo salonlarıyla, mutfağı, soğuk hava depoları, teknik ısıtma, soğutma elemanlarıyla en hızlı ve başarılı hizmeti verebilmek için yatırımlarını tamamlamıştır. Bunların yanında müşteri memnuniyeti ilkesinden yola çıkarak çevre duyarlılığı açısından alt yapı sistemlerini revize ederek arıtma tesisi kurulmuştur. Yapılan çalışmalar sonucunda Adakule Oteli'n bulunduğu koy mavi bayrak almaya hak kazanmış, ayrıca ISIS Gıda ve Su Güvenliği denetim sistemi kurulmuştur. Amacımız, sürekli yenilikler yaparak çağdaş ve yeni turizm felsefesine her an hazır olmaktır. Adakule Otel eskiden olduğu gibi yeniden cazibe merkezi olacaktır " dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2007 Perşembe 18:33:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?