30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Aday adayı halkın içinden çıkmıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Eşin, seçim çalışmaları sırasında fırsat buldukça halkla iç içe olmaya çalışması nedeniyle “Halkın Adamı Rıdvan Eşin” olarak anılmaya başladı.


Bugüne kadar il merkezindeki değişik mahalle ve semtlerde vatandaşlarla buluşan Eşin, son olarak ASTİM Organize Sanayi Bölgesi ve Gıda Çarşısı'nda yaptığı ziyaretleri sırasında esnaflarda bir araya geldi. Esnaf ziyaretleri arasından bir fırsatını bulan Eşin, Yılmaz köy girişindeki Yaşar Çiçek'e ait seyyar kokoreççi'de yemek yedi. Yaşar Usta ile sohbet ederek, sorunları hakkında bilgi alan Eşin, kendisi hakkındaki görüşlerini sordu.
Rıdvan Eşin'i daha önce tanımadığını, ancak AK Parti Belediye Başkan aday adayı olduktan sonra tanımaya başladığını dile getiren Yaşar Usta, AK Parti'nin adayı olması durumunda oyunu Rıdvan Eşin'e vereceğini kaydetti. Eşin, daha sonra seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.
Aydın'ın tarım açısından Türkiye'nin en verimli illerinden birisi olduğunu belirten Rıdavn Eşin, bu potansiyelinin tarıma dayalı sanayinin gelişmesi ile artacağını belirtti. Belediye Başkanı seçilmesi durumunda, Aydın'daki tüm kamu, kurum ve kuruluşları ile birlikte ortak hareket ederek, Aydın'da tarıma dayalı sanayinin gelişmesi için çalışacağını vurgulayan Eşin, “Belediyecilik, kişi değil, ekip işidir. Biz, ekibimizle birlikte Aydın'ı yönetmeye talibiz. Ancak, bu demek değildir ki bütün kararı bu ekip verecektir. Biz, hangi konuda kim uzmansa onlara danışacağız. Tarım konusunda da uzman kişilerle her zaman diyalog içerisinde olup, çiftçimizin önünü açacağız” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 14:53:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?