20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Adaylar destek ziyaretinde

CHP Nazilli Belediye Başkan Aday Adayı Cavit Yenipazarlı seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Destek toplamak için ziyaretlerini sürdüren İnşaat Mühendisi Cavit Yenipazarlı adaylık açıklanmasına çok az bir süre kalmasına rağmen ziyaretlerini sürdürerek partisinin Nazilli Belediye Başkanlığını alacağını söyledi.


Seçim çalışmaları kapsamında ilçede bulunan sivil toplum kuruluşlarını tek tek ziyaret eden Yenipazarlı, Türk Eğitim-İş Sendikası Nazilli Temsilciliğine ziyarette bulundu. Sendika Başkanı Gönül Açıkgöz ve yönetim kurulu üyeleriyle uzun süre sohbet eden ve onların sorunlarını dinleyen Nazilli Belediye Başkan Aday Adayı Cavit Yenipazarlı, dernek üyelerinden 29 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde partilerine destek istedi.

Eğitim camiasının yaşadığı sorunları iyi bildiğinin altını çizen Yenipazarlı; “29 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimde CHP olarak Nazilli’de eğitim başta olmak üzere tüm sorunlarımıza ve sıkıntılara dur diyeceğimize inanıyorum. Şu anda resmi adayımız kesinleşmedi. Ancak adayımız kim olursa olsun CHP’nin Nazilli’de seçimi kazanacağına inanıyorum. Ümit ediyorum ki, Nazilli’de seçimleri kazandıktan sonra el ele vererek sizlerin görüşleri, önerileri ve talepleri doğrultusunda hareket ederek sorunları aşacağız. Bu bakımdan sizlerin desteği ile Nazilli’de seçimi kazanacağımıza olan inancımız tamdır” dedi.


Cavit Yenipazarlı’ya ziyaretinden dolayı teşekkür eden Türk Eğitim-İş Sendikası Nazilli Temsilciliği Başkanı Gönül Açıkgöz Cumhuriyete ve Atatürk devrimlerine sahip çıkacak adayları destekleyeceklerini ifade ederek “İnsanların iyice yoksullaştığı, ekonomik açıdan kötü bir durumda olduğumuz günlerde bu konular konuşulması gerekirken kimse bu konuları konuşmamaktadır. Yapılan suni gündemlerle Türkiye gündemi değiştirilerek başka konular konuşuluyor. Cumhuriyetin değerlerini, Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkacak adaylarımızı desteklemek bizim görevimizdir” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2009 Perşembe 14:44:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?