31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

ADD'den açıklama

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Nazilli Şube Başkanı Kamil Aktamur, gündemdeki konularla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.


Son dönemdeki gelişmeleri değerlendiren ADD Nazilli Şube Başkanı Kamil Aktamur, “Ülkeyi çağdaş medeniyet seviyesine çıkartma ve aşma ülküsünü amaç edinmiş olan derneğimizin asıl hedefi çağdaş ve Atatürkçü gençler yetiştirmektir. Bu nedenle tüm halkımızın maddi ve manevi destek ve katkılarını bekliyoruz. Biz hedeflerimiz doğrultusunda Yönetim Kurulumuz da değişikliğe gittik ve eski başkanlarımızdan Mustafa Bozkır’ın dernek amaçlarına uygun olmayan davranışları nedeniyle ve tüzük gereği şube başkanlığından uzaklaştırılmasına karar verildi. Emekli Albay Erdal Sarızeybek, Avukat Ceyhan Mumcu ve Gazeteci-Yazar Nihat Genç’in konuşmacı olarak Nazilli’ye getirmek istiyoruz. Bunun yanında saz, gitar, resim, satranç ve bilgisayar kursları açacağız. Yoksul öğrencilerimize burs verilmesine devam edeceğiz. Üniversitede okuyan yoksul öğrencilerimize eşya yardımında bulunacağız. Koro çalışmalarımıza ise Eylül sonunda başlanacak” dedi.


30 Ağustos’ta Hakkari’de 4 vatan evladının şehit edildiğini anımsatan Aktamur, “İsyanımız doruktadır. Olayı gerçekleştiren PKK terör örgütünü kınıyor ve lanetliyoruz. Kahraman evlatlarımızın manevi huzurunda saygı ile eğiliyoruz. Acımız ve öfkemiz büyüktür. Kınalı kuzularımıza tanrıdan rahmet, kederli ailelerine ve ulusumuza baş sağlığı dileriz” diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2009 Cuma 14:11:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?