20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

ADÜ Aydın’ın her şeyi!

VALİ COŞ; “ADÜ AYDIN’IN HER ŞEYİ”

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Adnan Menderes Üniversitesi’nin (ADÜ) Aydın’ın her şeyi olduğunu belirterek, “Üniversitesi olmasaydı Aydın çorak, renksiz, ruhsuz ve heyecansız bir il olurdu” dedi.

Adnan Menderes Üniversitesi’nin Aydın’ın her şeyi olduğunu her platformda dile getiren Vali Coş, “Üniversiteyi Aydın’dan çıkardığınız zaman geriye kalan Aydın; renksiz, ruhsuz, heyecansız ve çorak bir il olarak kalır” diyerek, ADÜ’yü verdiği önemin altını çizdi.

ADÜ’nün Aydın’a katkılarının küçümsenemeyeceğini ifade eden Coş, Aydın’ın Üniversitesine sahip çıkma yolunda benzer pek çok şehrin gerisinde kalmasını ise eleştirdi.

Vali Coş, Aydın insanının üniversitesine isterse değer katabilecek pek çok çalışmayı hayata geçirebileceğini vurgulayarak, bunu başarmış illerin örnek alınması gerektiğini vurguladı. Valilik olarak Üniversiteye destek vermek için her türlü çalışmayı yapmaya hazır olduklarını da belirten Vali Coş, “Gerekirse Valilik binamızı boşaltır, fakülte yapması için ADÜ’ ye tahsis ederiz” diye konuştu.

Disipline, düzene, hukuka ve çalışanların verimliliğine son derece önem veren Coş, kamu kaynaklarının isabetli ve verimli olarak kullanılmasına verdiği özenle dikkat çekiyor. Çalışma arkadaşlarının mevzuata uymaları konusunda son derece titiz olan Vali Coş, Aydın’da göreve başladığı günden bugüne eğitim, sağlık ve güvenlik gibi üç temel hizmet üzerinde önemle duruyor.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2010 Perşembe 12:08:05
Güncelleme :11 Şubat 2010 Perşembe 17:10:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?