30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

ADÜ'ye 20 yeni personel

2007 yılında Kamu Personeli Seçme Sınavı sonucuna göre Aydın Adnan Menderes Üniversitesine(ADÜ) açıktan ataması yapılan 20 memur hizmet içi eğitimlerini tamamlayıp asaletlerinin onaylanması ardından Rektörlük binasında düzenlenen törenle ADÜ İdari Personeli arasına katıldılar.

ADÜ Rektörü Prof.Dr Şükrü Boylu ve akademik personelinde katıldığı törende ADÜ idari personeli arasına giren 20 genç memur hep bir ağızdan Türk bayrağına ellerini dayayarak ant içtiler. ADÜ Rektörü Prof.Dr Şükrü Boylu 20 yeni memurun ADÜ ailesine dahil olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Adnan Menderes Üniversitemiz akademik, idari ve öğrenci mevcudu ile 30 bin gibi önemli bir rakama ulaştı. Her geçen yıl ailemiz daha da büyüyor ve büyümeye devam edecek. Aramıza yeni katılan genç memur arkadaşlarımız 3 haftalık hizmet içi eğitimlerinden sonra asaletlerini elde ettiler. Yeni arkadaşlarımız aramıza hoş geldiler. Kendilerini çalışma hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Düzenlenen törenin sonunda ADÜ Rektörü Prof.Dr Şükrü Boylu ve asaletlerini almaya hak kazanan memurlar hep birlikte fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

iha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 13:52:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?