30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Ailesiyle kavga etti, kendini öldürdü

Nazilli’de önceki gece evine dönmeyen 28 yaşındaki genç Bozdoğan yolu üzerinde bulunan Akçay Köprüsü’nün altında ölü bulundu. Gencin bir önce evde ailesi ile tartıştığı ve bu nedenle yaşamına son vermiş olabileceği iddia edildi.


Edinilen bilgiye göre; dün sabah saatlerinde bir çobanın Nazilli’ye 13 kilometre mesafede bulunan Akçay Köprüsü altında bir ceset bulunduğunu bildirmesi üzerine olay yerine gelen Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, köprünün altında suyun az olduğu kısımda genç bir erkek cesedi buldu. Uzun süre önce öldüğü belirlenen şahsın cesedi Nazilli Cumhuriyet Savcılığı tarafından incelenmesinin ardından Nazilli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Cesedin kimliğinin belirlenmesi için yapılan üst aramasından çıkan su faturasından belirlenen adres ve isime gidilerek cesedin kimliği tespit edilmeye çalışıldı. İlk olarak Sümer Polis Karakoluna getirilen anne-babası olduğu tahmin edilen aileye teşhis yaptırıldı. Kimliğin tespit edilmesinin ardından ölen şahsın Kemal Kahraman (28) olduğu belirlendi.


Ailenin verdiye bilgiye göre bir gün önce aile içi kavga ettikleri, kavganın ardından evden çıkan Kemal kahraman’ın gece de eve dönmediği belirtildi. Hastanede oğullarının cansız bedeni ile karşılaşan aile ise fenalık geçirdi. Olayla ilgili olarak Nazilli Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan otopside şahsın köprüden düştüğünde başını taşa vurduğu ve bu nedenle hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2008 Perşembe 16:31:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?