20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Akaya '37. Sonbahar' sergisi açtı

Ressam Mehmet Akkaya’nın “37. Sonbahar Resim Sergisi”
Forum Aydın’da sanatseverlerle buluştu.

Sergi 30 Mart tarihinekadar açık kalacak.
Ressam Mehmet Akaya tarafından düzenlenen ve Forum Aydın Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşen “37. Sonbahar Resim Sergisi’nin” açılışa Aydın Vali Yardımcısı Mesut Kırcalı ve çok sayıda davetli katıldı.
“37.Sonbahar resim serisi, resimlerden öte hayatımdaki bir dönemin izleri olarak da algılanmalıdır” diyen Mehmet Akkaya, evrenle birlikte kendi içinde yaşadığı ve algıladığı sonbaharın biçimlenmiş halini sanatseverlerle paylaşıyor.
Açılışta yapılan konuşmaların ardından serginin açılışı Val Yardımcısı Kırcalı ve Ressam Mehmet Akaya tarafından birlikte yapıldı. Daha sonra sergiyi gezen Kırcalı, Akkaya’dan sergide yer alan eserler hakkında bilgiler aldı.


“Herkes benim resim yaptığımı sanıyor, oysa ben renklerin tadını çıkarıyorum” diyen Ressam Mehmet Akkaya, kış döneminin ardından 4 ayda yaptığı 45 resmi, “37. Sonbahar” adlı bir sergiyle Forum Aydın’a taşıdı. Halen Aydın Güzel Sanatlar Lisesi’nde resim ve heykel eğitimciliğini sürdüren Akkaya’nın resim sergisi 30 Mart Pazartesi gününe kadar Forum Aydın’da görülebilecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 12:41:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?