20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Akbük CHP'ye taze kan

CHP AKBÜK BELDE TEŞKİLATI’NDA KATILIMLAR

CHP Akbük Belde Teşkilatı’nda düzenlenen katılım töreninde partiye katlan 50 yeni üyeye parti rozetleri takıldı.

Törene CHP Didim İlçe Başkanı Mustafa Bekar ve yönetim kurulu üyeleri, Akbük Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı ve eşi, Belediye meclis üyeleri, Akbük Belde başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle çok sayıda partili katıldı. Katılım törenine geçtiğimiz günlerde MHP den istifa eden Belediye meclis üyesi Kadir Taşlıdere, yine seçimlerde MHP den 5. sıra meclis üyesi adayı Ayşe Köklü de üye olarak kayıtlarını yaptırdılar.

Törende konuşan CHP Akbük Belde Başkanı Hakkı Şahin “Bugün aramıza yeni katılmak isteyen ve başka partiden ayrılıp CHP'ye gelen arkadaşlarımızın partimize geçiş törenine hoş geldiniz. Cumhuriyet halk Partisi'nin her geçen gün gücüne güç katan halkımızın, bir desteğini de bugün burada Akbük'ümüzde yaşıyoruz. Belde de iktidar olduk yakın zamanda yapılacak olan genel seçimlerde de Türkiye'de iktidar olacağız. CHP'nin kapılarının herkese her zaman sonuna kadar açık olduğunu yineliyerek saygılar sunuyorum” dedi.

Akbük Belediye Başkanı M.Erçin Sandalcı da, “Bugün gerçekten önemli günlerden birini yaşamaktayız. Her geçen gün güçlenen partimize bugünde toplu olarak vermiş olduğunuz bu destek ve gönül bağı için sizlere teşekkür ediyorum. Özellikle 2 arkadaşımızın bu gün burada aramıza katılmalarından dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyor, hepinize Cumhuriyet Halk Partisi ailesine hoş geldiniz diyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından partiye yeni katılan üyelerin Rozetleri, Parti Yönetim kurulu üyeleri tarafından takıldı.

CHP AKBÜK BELDE TEŞKİLATI’NDA KATILIMLAR
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 12:05:04
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 13:12:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?