29
Mayıs
2024
Çarşamba
AYDIN

Akkentli görevi bıraktı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke Gençlik Kolları Başkanı ve parti ilçe teşkilatının renkli siması Fatih Akkentli parti lokalinde düzenlediği toplantıda seçimle 2004 yılında geldiği görevini bıraktı. Geçtiğimiz hafta yapılan ilçe kongresinde Erkan Polat Başkanlığı’ndaki yeni CHP ilçe yönetiminde yer alan Akkentli, birlikte çalıştığı gençlik kolları üyelerine teşekkür ederek “Genel kurul öncesi genç partili arkadaşlarımdan onay aldıktan sonra üst yönetime girmeyi karar verdim” dedi.


Göreve geldiğinde Söke CHP'de 120 olan gençlik kolları üyesinin bu gün 400’e ulaştığına dikkat çeken Fatih Akkentli “Diğer siyasi partilerimiz üye bulmakta zorlanırken partimize gençlerin ilgisi bizi daha da yüreklendirdi.Şu anda beş beldede yerel yönetim CHP’de, hedefimiz önümüzdeki yerel seçimlerinde CHP'yi tüm beldelerimizde ve ilçe merkezinde yeniden iktidara taşımak” dedi.


Cumhuriyet Halk Partisi Gençleri olarak partili büyüklerin fikirlerine her zaman ihtiyaçları olduğunu sözlerine ekleyen Akkentli, yeni görevi üstlenecek olan arkadaşına ve ekibine başarılar diledi.
Söke CHP’de yeni Gençlik Kolları Başkanının İlçe yönetiminin belirleyeceği takvim içerisinde önümüzdeki bir ay içerisinde belli olacağı açıklandı.

iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2007 Perşembe 03:55:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?