30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

AKP aday adayları çalışmaya başladı

Yerel seçimlere sayılı günler kala, Aydın’da aday adayları çalışmalarına başladı. Aday sayısının en fazla olduğu AK Parti’de aday adayları alan çalışmalarına bayanlardan başladı.

AK Partili aday adaylarından işadamı Yalçın Pekgüzel partili kadılarla düzenlediği toplantıda, projelerini anlatarak bayanlardan destek istedi.
Eşi Seval Pekgüzel ile birlikte AK Parti Aydın kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli, ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Yalçın Pekgüzel, kadının siyasette aktif rol almasının önemini ve istihdam sorununun bayanlar üzerindeki olumsuz etkilerini anlattı. Aynı zamanda Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı da olan Yalçın Pekgüzel, “Türiye’de ve Aydın’da yaşanan ekonomik kriz ve işsizliğin en fazla kadınları etkilediği bir gerçektir. Maalesef geçmiş dönemlerde kadınlarımızın siyasette yeterince yer almadığını görüyoruz. Ülke nüfusunun yarısından fazlasını bayanlar oluşturmaktadır. Bu nedenle kadınlarımızın siyasette daha aktif rol almasını arzuluyoruz. Belediye başkanı seçilmem halinde de hanımlarımız için ciddi projelerimiz var. Bu manada kadınlarımızdan da destek bekliyoruz” dedi.


AK Parti Aydın Kadın Kolları olarak aday adayların davetlerine katıldıklarını belirten başkan Demet Pilevneli, “Herkesi dinliyoruz. Ve tüm aday adaylarımıza eşit mesafedeyiz. Kimin adaylığı netleşirse hep birlikte AK Parti’nin başarısı için yek vücut olup çalışacağız” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 14:30:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?