18
Mayıs
2024
Cumartesi
AYDIN

AKP adayları 3-0 peşinde

AK Parti Koçarlı İl Genel Meclis Üyesi adayları, 29 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin hazırlıklarını sürdürüyor.

Son Olarak ilçeye bağlı Bağcılar köyünde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Koçarlı İl Genel Meclis üyesi adayları Ümit Özdemir, Halil Akyol ve Dursun Özdemir kalabalık bir partili gruba seslendi. Adaylar, 3-0 yapmak için köylü vatandaşlardan destek istedi.

Bağcılar köyü sakinlerinde hizmetlerin devamı için destek isteyen Halil Akyol, “ Ben bu köye hesap vermeye geldim. 5 yıl içerisinde köylerimize KÖYDES projesi ile büyük yatırımlar yaptık. Seçimlerde Koçarlı’daki meclis üyeliklerinin üçünü de almamız halinde hizmetler hızlı bir şekilde devam edecek. Seçilmemiz halinde köylerin eksiklerinin bir an önce tamamlamak için gece gündüz çalışacağız” dedi.

Koçarlı’nın İl Genel Meclisi’nde ağırlıklı olması için her üç üyenin de aynı partiden olması gerektiğinin altını çizen Akyol,“Geçen dönem 3-0 oldu ve bu gurur ile daimi encümene girdik. Hizmet alırken sıkıntı yaşamadık, birliktelik sağladık. Bu seçimlerde de 3 üyeyi de aynı partiden gönderin. Köylerden sizin vereceğiniz destekle 3-0 yapalım ve köylerimizdeki hizmetlere kaldığımız yerden devam edelim. Kapımız her zaman herkese açık. Siz isteyin, biz yapalım” diye konuştu.

Diğer aday Dursun Özdemir de, “Köylerin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Çünkü hemen tüm köylerimizde müteahhit olarak imzalarımız var. Destek sizden, hizmet bizden” ifadelerini kullandı.

Bağcılar köyünde vatandaşların kooperatif kurmaları halinde yardımcı olacaklarını da dile getiren Ümit Özdemir ise, şöyle konuştu: “Biz her zaman vatandaşımızın yanındayız. Her şey insanımız için. İlçemizde 112 acil servis açılmasında büyük emek verdik. Artık vatandaşımız hasta olması halinde ambulans 24 saat hizmet veriyor”

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 09:28:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?