20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

AKP Nazilli'de istifa şoku

AK PARTİ NAZİLLİ İLÇE BAŞKANI ERTÜRK İSTİFA ETTİ

Adalet ve Kalkınma Parti (AK Parti) Nazilli İlçe Başkanı Ali Ertürk istifa etti.

AK Parti İlçe Başkanı Ertürk, AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk ve AK Parti Nazilli Teşkilatı yönetim kurlu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda istifa dilekçesini sundu.

İstifasının ardından AK Parti Genel Merkezi’nce yeni bir görevlendirme yapılacağını açıklayan Ali Ertürk, “2003 yılından beri yürüttüğüm Nazilli AK Parti İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Bu görev süremizde AK Partimizi Nazilli’de en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Partimizin Aydın ve diğer illerdeki teşkilatlarda yenileme çalışmalarının önünü açmak için istifa ediyorum. Ben, Milletvekilliği, Belediye Başkanlığı, İlçe Başkanlığı görevi verilmeyince Partimi terk eden, AK Parti aleyhinde çalışan, seçimlerde diğer partileri destekleyenlerden değil, her zaman partimin emrinde AK Partili bir üye olarak çalışmalarıma devam edeceğim. 2003 - 2010 yılları arasındaki zorlu ama başarılı yolculukta yanımda olan, beni ve partimi destekleyen tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bundan sonra göreve gelecek arkadaşlarıma da sonsuz başarılar dilerim. Çalışmalarının İlçemize AK Parti’ye ve ülkemize hayırlar getirmesini dilerim. Saygılarımla. Durmak yok, yola devam” şeklinde bilgilendirmede bulundu” dedi.

.AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı’nda İlçe Başkanı Ali Ertük’ün istifasının ardından bu ögrev için AK Parti Buharkent İlçe Teşkilatı’nın kurucularından İmran Acar, Ali İhsan Dilmen ve Nazilli Belediye eski başkanı Aytekin Kaplan’ın isminin gerçtiği iddia edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2010 Cumartesi 19:45:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?