30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

AKP'de aday muamması

29 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kalmasına Aydın’da en çok merak konusu olan AK Parti’nin adayı henüz açıklanmadı.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, kimsenin çeşitli yerlerden duyduğu ve resmiyeti olmayan açıklamaları itibar etmemesini isteyerek “Belediye başkan adayımız açıklandığında partimiz tarafından tüm basın kuruluşlarına resmi açıklama gönderilecektir” dedi.

Bazı yayın organlarında Mustafa Ancın’ın aday olduğu yolundaki açıklamaların da doğru olmadığını ifade eden Erdem, “Adayımız yasal süre içerisinde açıklanacak. Bunun da son günü Cuma günü. Başbakanımız Sayın Recep tayip Erdoğan Cuma günü Trabzon’da programı var. Adayımız burada da açıklanabilir. Belki daha önce de açıklanabilir. Ancak şu anda henüz adayımız açıklanmadı” dedi.

MUSTAFA ANCIN: HANGİMİZİN ADAY OLDUĞU HENÜZ AÇIKLANMADI
Partisi tarafından kendisinin aday gösterildiği şeklindeki bilgilerin doğru olmadığını belirten AK Parti Aydın Belediye Başkan aday adayı Mustafa Ancın “Şu ana kadar bana böyle bir bilgi gelmedi. Diğer aday adayı arkadaşlarımızla birlikte Ankara’da bir açılıştayız. Hepimiz de aynı yerdeyiz. Bu şekilde bir bilgi ulaşırsa biz kamuoyu ile paylaşırız” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 17:52:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?