20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

AKP'den Çerçioğlu’na ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AK Parti) kısa bir süre önce yapılan 3’üncü olağan kongrenin ardından oluşan yeni yönetim Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.

Aydın Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşen ziyarete Sadık Atay başkanlığında oluşan yeni AK Parti İl yönetiminin 25 üyesi ile 22. dönem Aydın Milletvekili Semiha Öğüş katıldı.

Ziyaretlerinden ötürü AK Parti Aydın İl Teşkilatı’nın yeni yönetimine teşekkür eden ve görevlerinde başarılar dileyen Başkan Çerçioğlu, “Yeni seçilen arkadaşları tebrik ediyorum. Aydın’a ve partinize hayırlı olmasını diliyorum. Ortak akıl ile parti farkı gözetmeksizin birlikte güzel çalışmalara imza atacağımızı düşünüyorum. Sonuçta Aydın hepimizin kentidir” dedi.

AK Parti İl Başkanı Sadık Atay’ın yeni belediye binasının durumunu konusundaki sorusunu cevaplandıran Başkan Çerçioğlu, “İlk olarak 15 kat üzerinden proje hazırlığı içindeyiz. Proje çizildikten sonra Belediye Meclis Üyelerimizle paylaşacağız. Meclis üyesi arkadaşlarımızla da fikir birliğine vardıktan sonra İller Bankası’na müracaat etmeyi düşünüyoruz. Yeni Belediye Sarayı’nın ‘akıllı bina’ olmasını istiyoruz” cevabını verdi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 16:03:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?