20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

AKP'den öğretmenler günü mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın İl Başkanı İsmail Hakkı Eser, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak, “Öğretmenlerimiz, meslek sevgisi, öğrencilerinin gözlerinden aldıkları ışık ve onların dinamizmiyle insandan başlayarak toplumu, hayatı ve dünyayı değiştirme gücü taşıyan bilge kişilerdir” dedi.
Öğretmenlerin geleceği devralacak çocukları ve gençleri sevgiyle, fedakarlıkla, eğitimle, öğretimle besleyerek, anlamlı ve kutsal bir mesleği yerine getirmekte olduklarını ifade eden İl Başkanı İsmail Hakkı Eser, “Bir insan yetiştirmenin verdiği mutluluğu mesleklerinin manevi karşılığı olarak değerlendirip, görevlerin en soylusunu icra ederler. Toplumun öğretmene gösterdiği itibar onların hayattaki onurları ve zenginlikleridir. Öğretmen ile öğrencisinin kurduğu ilişkinin, sınıflarla ve eğitim döneminin bitimiyle sınırlı kalmamaktadır.Her sınıfta bir ömre yayılan sevgi, saygı ve bilgi dolu farklı dünyalar kurulur. Bizlerde ve kişiliğimizde izleri olan öğretmenlerimizle ilişkilerimiz hayat boyu devam eder. Yüreğimizin derinliklerinde ebediyen sakladığımız öğretmenlerimiz bazen bir sözle, bazen, ne kadar haklı olduklarını hatırlatan hayat tecrübeleriyle akıllarımıza gelir” diye konuştu.


Sorumluluk duygusu gelişmiş, geçmişini iyi bilerek geleceğe güvenle bakan, iyi ahlaklı, insana ve emeğe saygılı, araştıran, okuyan, hayatı seven iyi nesillerin yetiştirilmesinin geleceğe yapılacak en büyük yatırım olduğuna değinen Eser, söyle konuştu: “Hayattan, dünyadan, gelecekten, insandan umudun kesilemeyeceğini, doğru yönlendirilmiş, iyi işlenmiş eğitilmiş bir insanın evreni değiştirme kudretini en iyi bilen mesleğin temsilcileri olan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, her zaman öğretmenlerimizin yanında olmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtir tüm öğretmenlerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum

iha
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 15:37:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serdar kara IP: 88.242.11.xxx Tarih : 23.11.2008 14:00:05

sen öğretmeni,polisi,doktoru hatta tüm memurları ez,onların üzerinde siyaset ve oy avcılığı yap sonrada ağdalı laflarla öğretmenleri tavlamaya çalış ! bu Akp liler herkesi bu kadar salak mı sanıyor ?