31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

AKP’li kadınlara afet eğitimi

AK PARTİ’Lİ KADINLARA AFET EĞİTİMİ

Didim Can Gönüllü Arama Kurtarma Eğitim ve İtfaiyeciler Derneği tarafından AK Parti Didim İlçe Kolları Teşkilatı üyelerine afet eğitimi verildi.

Dernek eğitmenlerinden Özdemir Günday, İbrahim Demir ve Yasemin Yıldız’ın konuşmacı olarak katıldığı eğitimde AK Parti Kadın Kolları üyelerine deprem ve doğal afetler anında yapılacak en acil ve en önemli eylemlerin neler olduğu konusunda bilgiler verdi. Dernek yöneticileri, deprem anında veya sonrasında çıkabilecek yangınlara nasıl müdahale edilmesi gerektiği konusunda; afet anında bulunulan binanın yıkılma ihtimali karşısında evlerde veya işyerlerinde su ve erzak stoklanmasının gerekliliği konusunda; deprem sonrası yaralılara ve göçük altında kalanlara müdahalenin nasıl olması gerektiği konusunda ve sağ kalım neticesi nasıl hareket edilmesi konusunda bilgiler aktarıldı.

2009 yılında kurulan Didim Can Gönüllü Arama Kurtarma Eğitim ve İtfaiyeciler Derneği'nin etkinliğini ilgiyle takip eden AK Partili kadınlar, derneğin çabalarını takdir ederek, Didim'de bu tarz bilgilendirmelerin eksikliğinden dem vurarak, kendilerine bu hayati bilgileri gönüllü olarak sundukları için dernek yöneticilerine teşekkür etti.

AK PARTİ’Lİ KADINLARA AFET EĞİTİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2010 Cumartesi 10:59:00
Güncelleme :9 Ekim 2010 Cumartesi 13:09:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?