20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

AKP'liler bayramlaştı

AYDIN AK PARTİ'DE BAYRAMLAŞMA

AK Parti Aydın İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı’nın ikinci günü düzenlenen bayramlaşmaya partililer yoğun ilgi gösterdi.

Turistik Park tesislerinde düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Aydın Milletvekili Atilla Koç ve Ahmet Ertürk, AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, AK Parti MKYK üyesi Semiha Öyüş, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Demet Pilevneli, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yanık, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hakkı Aslan, belde belediye başkanları ve partililer katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Milletvekili Ahmet Ertürk, Kurban Bayramını kutlamanın mutluluğu içerisinde olduğunu söyledi. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan tarafından bayramdan önce açıklanan kamu alacaklarının yeniden yapılandırılması paketinin kuraklık nedeniyle borçlarını ödeyemeyen ve küresel ekonomik kriz nedeniyle sıkıntıda olan esnaf, tüccar ve ticaret erbaplarına bir bayram müjdesi olduğunu belirten Ertürk, “Bayramdan önce sıkıntıları olan insanlarımızın sıkıntılarını çözmek için çok güzel bir paket açıklandı. AK Parti halkın derdi ile dertlenen bir partidir. Paketle yaklaşık 30 kalemi kapsayan vergi ve borçların yeniden yapılandırılması öngörülüyor” dedi.

AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay da, bayramların kardeşliğin ve dostluğun en iyi şekilde yaşandığı, küskün ve dargınların da barışması vesile, özel günler olduğuna işaret ederek, “Bu Kurban Bayramı, Türkiye ve Aydın'ın birlik ve beraberliğine vesile olsun. Önümüzdeki yerel seçimlerde, bayram gününde Aydın'ın çeşitli ilçe ve belde köylerinden gelen kardeşlerimin Allah gönlüne göre versin” şeklinde diye konuştu.

AYDIN AK PARTİ'DE BAYRAMLAŞMA
İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2010 Perşembe 00:23:03
Güncelleme :18 Kasım 2010 Perşembe 01:19:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?