18
Mayıs
2024
Cumartesi
AYDIN

AKP'ye Roman havası

Adalet ve Kalkınma Partisi Didim İlçe Teşkilatının 29 Mart’ta seçim çalışmalarını yürüteceği İlçe Seçim Bürosu düzenlenen törenle açıldı. Törende sahne alan Roman Dans Grubu partinin etkinliğine renk kattı. Açılışa AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Ahmet Ertürk de katıldı.

AK Parti Didim İlçe Teşkilatı’nın 29 Mart yerel seçimlerinde seçim çalışmalarını yürüteceği İlçe Seçim Bürosu açılışını coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirdi. Düzenlenen açılış törenine milletvekillerinin yanı sıra, AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, Didim Belediye Başkan Adayı Hilmi Yıldırım, Akbük Belediye Başkanı ve AK Parti Akbük Belediye Başkan adayı İbrahim Şam, partililerle birlikte binlerce kişi katıldı. Açılış öncesi gelen konuklara pilav ve lokma dağıtımı yapıldı. Açılış konuşmaları öncesi Roman Dans Grubu ekibi bir gösteri yaparak partilileri coşturdu.

Ardından kurulan platformda yapılan açılış töreninde ilk olarak AK Parti Didim Belediye Meclis Üyesi adayları ve İl Genel Meclis Üyesi adayları tek tek tanıtıldı. Tanıtımın ardından AK Parti Didim Belediye Başkan Adayı Hilmi Yıldırım “Başkan Yıldırım” sloganlarıyla platforma çıktı. Açılış konuşmasını yapan AK Parti Didim İlçe Başkanı Mustafa Karanlık ‘Gönlümüze ve yüreğimize hoş geldiniz’ diyerek konuşmasına başlarken “Bu gün burada binleri geçtik. Dolayısıyla hepimiz Didim için buradayız. Sizlerin desteğiyle Didim’i güzel günlere taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Ardından sloganlar eşliğinde konuşmasına başlayan AK Parti Didim Belediye Başkan Adayı Hilmi Yıldırım “Bugün bir olacağız, diri olacağız iri olacağız. Artık Didim için hep beraber çalışacağız. Şimdi 5 yıldır Didim kayıpta 5 yıldır işçiler baskı altında. Şimdi aranızda Belediye’de çalışan işçi arkadaşlarımın annesi, babası veyahut yakını varsa yarın buraya yakınlarının gelmeleri yüzünden o işçi arkadaşım Didim Belediyesinde sorguya çekilecek. Biz bu anlayışa son vermek için buradayız” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem Başkan Adayları Hilmi Yıldırım’ın Didim’i iyi okuduğunu ve sorunlarının çözümü için yerinde tespitler yaptığını söylerken “29 Mart günü Beraberce Didim’i şahlandıracağız. Didim’i hak ettiği yere taşıyacağız. Bu anlamda Didim’i AK Belediyeler arasına sokmak sizin göreviniz. Sizlerinde bunu başaracağına inanıyorum. Bu coşku ve katılım bizleri memnun etti. İnşallah 29 Martta bunu göreceğiz” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk ise AK Partili belediyeciliğin diğer belediyecilik anlayışından farklı olduğunu belirterek “Biz küçük oyunlar peşinde değiliz. Bizim sloganlarımızda var biz büyük düşünüyoruz, yaptığımız icraatlar ortada. İşte alın size yenilenebilir enerji kaynağı olan rüzgar enerji santrali. Akyeniköy’de bunun örneği var. Biz büyük düşünerek bu yasayı çıkarttık ve ufkumuzun ne kadar geniş olduğu ortada. Bu nedenle sizde büyük düşünüyorsanız 29 Martta AK Parti’ye oy vereceksiniz, kendiniz için ufkunuz için Hilmi Yıldırım ve ekibinin arkasında olacağınıza inanıyorum”dedi.

Konuşmaların ardından Milletvekillerinin katıldığı tanıtımda coşkulu bir şekilde halkın karşısına çıkıldı. Tanıtımın sonunda Aydınlı sanatçı Harun açılışa katılan partilileri söylediği parçalarla coşturdu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 14:15:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?