31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Aksakal’dan Kurt’a teşekkür ziyareti

DSP’Lİ AKSAKAL’DAN EMNİYET MÜDÜRÜ KURT’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı Önder Aksakal, DSP Genel Başkanı Masum Türker’in Aydın programında özveriyle görev yapan Aydın Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkür etti.

DSP Genel Başkan Yardımcısı Önder Aksakal, DSP Aydın İl Başkanı Ali Gilik, DSP Merkez İlçe Başkanı Nurettin Dönmez, İl Yönetim Kurulu üyeleri Abdullah Doğan, Mualla Yağar, İbrahim Özkanlı ve Nebahat Yıldırım; Aydın Emniyet Müdürü Tacettin Kurt'u ziyaret ederek hem yeni görevinde başarılar diledi hem de DSP Aydın İl Teşkilatı 8. Olağan Kongresine katılan DSP Genel Başkanı Türker’in karşılanıp uğurlanması ile kongrede her hangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için gösterilen duyarlılığa teşekkür etti.

Ziyarette konuşan DSP Genel Başkan Yardımcısı Önder Aksakal, “Ziyaretimizin iki amacı vardır,birincisi biraz gecikmeli de olsa Aydınımıza atanmış olmanızdan dolayı hoş geldiniz demek ,bir diğeri de geçtiğimiz Pazar günü Genel Başkanımız Sayın Masum Türker'in de katılımlarıyla gerçekleşen 8.Olağan İl Kongremizin huzur ve güvenlik içerisinde geçmesinde emeği geçen tüm Emniyet mensuplarına şahsınızda teşekkür etmektir” dedi.

Aksakal, ayrıca kongrede güven tazeleyen DSP İl Başkanı Ali Gilik ve beraberindeki diğer parti görevlilerini de tek tek tanıttıktan sonra, “Burada bulunan arkadaşlarımızın tamamı değişik kamu kuruluşlarından emekli olduktan sonra toplumsal bir görev olarak kabul ettikleri siyasi parti çalışmalarına katılmışlardır. DSP'liler için topluma hizmet yaşamın her safhasında vardır” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Emniyet Müdürü Kurt’ta, yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyerek, “Siyasi partilerde görev yapmanın da bir anlamda kamu görevi sayılır, toplumda herkesin vatandaşlık görevlerini layıkıyla yerine getirmesiyle ülkemizin daha da ileriye götürülebilecektir” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 11:21:05
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 14:46:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?