20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Aksu siyasete soyunuyor

29 Mart 2009’da yapılacak yerel seçimler öncesi Aydın’da siyaset dünyası oldukça hareketlendi. Bir çok partide aday adayları ortaya çıkarken CHP veya MHP’den aday olacağı yönünde söylentiler çıkan eski Belediye Başkanı Hüseyin Aksu, katıldığı televizyon ve radyo programlarında mevcut aday adaylarının Aydın için yetersiz olduğunu iddia ederek, yeniden siyasete soyunacağının sinyallerini verdi.

Bir süredir işi dolayısıyla yurt dışında bulunan ve uzun zamandır Aydın’da görünmeyen Hüseyin Aksu yaklaşan seçim öncesi yeniden televizyon ve radyo programlarına katılmaya başladı. Henüz aday adaylığını açıklamamasına rağmen Aydın için değişik projelerden söz eden Aksu, eğitime yönelik ciddi projeleri olduğunu kaydetti. Şu anda partileri ve aday adaylarını izlediğini ve bunların projelerini ve çalışmalarını değerlendirerek adaylığı konusundaki kararını vereceğini söyleyen Aksu “Aydın için beklentilerin oluşmaması durumunda bıraktığım yerden görevime devam etmek için aday olmayı düşünüyorum. Bana göre Aydın’ın en önemli sorunlarından biri eğitim ve üniversitedir. Şu anda Özel Vakıf Üniversiteleri ve Sağlık Kompleksi projeleri üzerinde ciddi çalışmalarım var. Mesela Aydın Adnan Menderes Üniversitesi mevcut yapısı ile param parça bir hal almış. Bu sorunun özel üniversitelerle çözülebileceğine inanıyorum” dedi.

CHP veya MHP’den aday olacağı yönünde çeşitli söylentiler olan Hüseyin Aksu, bu kararını önümüzdeki günlerde açıklayacağını belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 13:32:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?