31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Alarmlar çileden çıkarıyor

AYDIN’DA OTO ALARMI RAHATSIZLIĞI

Aydın’da araç sahiplerinin hırsızlık olaylarına karşı arabalarına taktırdıkları hassas alarmlar vatandaşları çileden çıkarıyor. Yanından insan geçerken dahi öten alarmlar çocuklu hanımları ve yatalak hastaları canından bezdirmeye başladı.

Aydın Emniyet Müdürlüğü’ne ait 155 polis imdat telefonlarına gelen en yoğun şikayetlerden biri de gereksiz öten alarmlar olmaya başladı. Özellikle mahalle aralarında evlerin önüne park edilmiş araçların sürekli öten alarmları mahalleyi ayağa kaldırıyor. Geçen bir kediden ya da esen rüzgardan bile öten alarmlar ise mahallede adeta hayatı felç ediyor. Özellikle bebekli anneler ve yaşlı hastaları oldukça rahatsız eden oto alarmları polisi de sürekli meşgul ediyor. Sahibi bulanamayan araçlar çekici ile başka bölgelere kaldırılırken, zamansız öten oto alarmları komşular arasında kavgaya da neden oluyor.

Bugün öğlen saatlerinde Aydın merkez Hasanefendi Mahallesi’nde park edilen 09 KL 652 plakalı otomobilin alarmı uzun süre çaldı. Takılı kalan alarm çevredeki herkesi rahatsız ederken, polis ekipleri de uzun süre aracın sahibini aradı. Çevre sakinleri araç sahibine ateş püskürdü.

AYDIN’DA OTO ALARMI RAHATSIZLIĞI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2010 Perşembe 08:47:04
Güncelleme :23 Eylül 2010 Perşembe 09:24:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?