30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Alıcık'a verdiği sözü tuttu

Nazilli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nun yıl sonu s,Sergisi açılışında Ülkü Subaşı, yaptığı 3 boyutlu yağlı boya tabloyu Başkan Alıcık'a hediye etti.

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nun yılsonu sergisinde Osmanlı hanedanlarına ait tahtı resmeden Ülkü Subaşı'nın eseri Başkan Alıcık tarafından çok ilgi görmüş, özellikle bu eserin önünde eserin sahibi ile hatıra fotoğrafı bile çektirmişti. Eserin sahibi Subaşı sergi sonunda yağlı boya resmi Başkan Alıcık'a hediye edeceği sözünü vererek 3 boyutlu resim hakkında bilgiler vermişti. Nazilli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nun Yılsonu Sergisinin sonlanmasının hemen ardından verdiği sözü yerine getiren Ülkü Subaşı tablosunu hediye etmek üzere Başkan Alıcık 'ın makamına getirdi.

Sözünü tutarak tabloyu başkanlık makamına getiren Subaşına teşekkürlerini sunan Başkan Alıcık "Böyle güzel ve özel bir eserin sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sergiyi dolaşırken Ülkü hanımın yaptığı 3 boyutlu olarak yağlı boyadan yapılmış Osmanlı hanedanlarına ait tahtın resmi çok hoşuma gitmişti. Eserin sahibi olan Emekli Hemşire Ülkü Subaşı'dan yaptığı tablo hakkında bilgiler aldım. O da benim bu tabloya gösterdiğim ilgiyi görünce bana hediye edebileceğini söylemişti. Sağolsun el emeği göz nuru bu değerli tablosunu buraya kadar getirmişler. Çok büyük zahmetler etmişler. Kendilerine çok çok teşekkür ediyorum. Böylesine değerli bir tablonun sahibi olmaktan onur duyuyorum. Kendisini tebrik ediyor verdiği emeklerden dolayı ellerine, gözlerine ve gönlüne sağlık diyorum" dedi 

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2013 Salı 16:00:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?